Използване на браузъри

  • 13/12/2013
  • 08:17
  • Vasilev

Здравейте,
важно е да се използва съвременен браузър. Сигурността и бързината на браузъра са важни, но още по-важни са възможностите, които той предлага. Tехнологии като HTML5 и CSS3 са популярни от няколко години и с тях могат да се направят страхотни неща. За съжаление старите браузъри като Internet Explorer 8 не ги поддържат. Това е и основната причина да спрем поддръжката си за него.

Поддръжката само за съвременни браузъри ще намали времето ни за разработка на нови функционалности. Ще имаме и възможност да разработим функционалности, които в Internet Explorer 8 са немислими.
Можете да инсталирате последната версия на браузъра си от:

Internet Explorer - http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/default.aspx
Mozilla Firefox - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html
Google Chrome
- http://www.google.com/chrome/
Safari
- http://www.apple.com/safari/
Opera - http://www.opera.com/


Всичко, което правим е съобразено с потребностите на нашите потребители. За целта е нужно да не изоставаме нито в техническо нито във функционално отношение. Вярвам, че това е крачка, която заедно трябва да направим.
Моля, ако имате отношение по темата или някакви опасения не се колебайте да ни пишете.

Последни статии

Категории


Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, array given in /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/templates/default/side_menu.php on line 16


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/templates/default/modules/footer.php:29 Stack trace: #0 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/templates/default/footer.php(10): include() #1 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/admin/functions.php(67): include_once('/home/chridlvd/...') #2 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/admin/inc/core/main.inc.php(307): bmc_Template('page_footer') #3 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/admin/inc/core/main.inc.php(44): bmc_printPost(Array, true) #4 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/admin/start.php(37): include_once('/home/chridlvd/...') #5 /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/index.php(4): include('/home/chridlvd/...') #6 {main} thrown in /home/chridlvd/public_html/zapazi.bg/blog/templates/default/modules/footer.php on line 29